قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۲۶ - ۱۱:۴۸

هلاکت ۳۵۰ تروریست داعش در عراق

حدود ۳۵۰ تروریست در درگیری با نیروهای عراقی در موصل، تکریت، سامرا و دیاله به هلاکت رسیدند.

هلاکت ۳۵۰ تروریست داعش در عراق

به گزارش سراج24، دیروز در جریان عملیات نیروهای عراقی برای پاکسازی این کشور از وجود تروریستها، حدود ۳۵۰ تروریست در درگیری با نیروهای مسلح عراقی در موصل، تکریت، سامرا و دیاله از پای در آمدند.

نیروهای مسلح عراق به منظور زمینه سازی برای ورود به نبرد پاکسازی موصل از چنگال داعش با تروریست ها در این مناطق درگیر شده اند.

از سوی دیگر اهالی نینوا به تشکیل گروههایی روی آوردند تا برای آزادسازی شهرشان از وجود جنایتکاران با نیروهای امنیتی متحد و یکپارچه شوند.

نیروهای عراقی با همکاری عشایر تلعفر و داوطلبان، حمله تروریستی داعش به این منطقه را خنثی کردند.

نیروهای امنیتی عراق در تعدادی از مناطق تکریت، سامرا، بیجی و تلعفر توانستند ابتکار عمل را به دست بگیرند. این اقدام در پی داوطلب شدن هزاران شهروند برای دفاع از کشور صورت گرفت و به نیروهای مسلح روحیه زیادی داد در نتیجه آن ها توانستند تعدادی از مناطقی را که تحت کنترل داعش در آمده بود، آزاد کنند.

منبع:العالم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••